Menu Premium
Loading...

ESOterisch, een Gamekings Elder Scrolls talkshow, part 5

08/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

ESOtherisch wordt mede mogelijk gemaakt door Bethesda. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Bethesda heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Voor de fans van The Elder Scrolls Online hebben we goed nieuws. Het is tijd voor een nieuwe aflevering van ESOterisch. De talkshow die compleet draait over ESO. ESO is een MMO van Zenimax Online Studios waar met name Daan regelmatig een kijkje in neemt. In de vijfde aflevering nemen we een kijkje in de nieuwe update, High Isle. Daan doet dat samen met MMO-liefhebber en fan van de Elder Scrolls lore, Steven. Verder hebben we een kort gesprek met Julien van Bethesda Nederland. Hij vertelt natuurlijk meer over ESO en High Isle, maar er wordt ook gepraat over zijn liefde voor Dungeons & Dragons en de tweede editie van Bethesda Benelux Next Streamer.

In ESOterisch gaan we gezellig in gesprek over onze geliefde serie Elder Scrolls Online

Het is vanzelfsprekend geen ESOterisch zonder dat we even flink gaan ouwehoeren over deze MMO. Daan keert regelmatig terug in de serie en is onlangs net in de nieuwe update gestapt. Een update die je brengt naar het eiland High Isle. Het eiland maakt deel uit van de Systres-archipel in The Elder Scrolls Online universum,. Je gaat aan de slag in het High Isle-hoofdstuk van de Legacy of the Bretons-verhaallijn. Het is tevens een onbekend deel van Tamriel in The Elder Scrolls. Je gaat deze idyllische oceaanenclave van de Bretons verkennen terwijl je het opneemt tegen de moordzuchtige troepen van de Ascendant Lord.

Doe mee met Bethesda Benelux Next Streamer

In Bethesda Benelux Next Streamer strijden zes opkomende streamers vanaf 18 augustus voor de titel. Na de eerste fase blijven er drie streamers over die in verschillende afleveringen tegen elkaar gaan strijden. Elke aflevering heeft een eigen thema en een deskundige jury bepaalt wie er met de titel Benelux Next Streamer 2022 plus een gloednieuwe streaming set-up ter waarde van wel 4000 euro naar huis gaat!  Heb je zin om mee te doen? Inschrijven voor het Bethesda Benelux Next Streamer-toernooi kan tot 19 juni aanstaande. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar community_BLX@bethsoft.com met een link naar jouw kanaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch