Menu Premium
Loading...

ESOterisch, een Gamekings Elder Scrolls talkshow, part 3

23/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de fans van The Elder Scrolls Online hebben we goed nieuws. Het is tijd voor ESOterisch. De talkshow die compleet draait over ESO. ESO is een MMO van Zenimax Online Studios waar met name Daan regelmatig een kijkje in neemt. De derde aflevering is een speciale. Niet alleen mogen we exclusief pre launch een kijkje nemen in de nieuwe uitbreiding Deadlands, we gaan die virtuele wandeling live ondernemen met niemand minder dan Tom Murphy, de Zone Lead van Zenimax Online Studios. En in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de invulling van alle regio’s in ESO.

In ESOterisch gaan we gezellig in gesprek over onze geliefde serie

Het is geen ESOterisch zonder dat we even flink gaan ouwehoeren over deze MMO. Nu het verhaal rond The Gates of Oblivion bijna tot haar einde komt, is het afwachten wat de serie ons nu verder gaat brengen. Maar is daar nog Deadlands. Dat is de laatste DLC van Blackwood. Je gaat eindelijk het gevecht aan met Mehrunes Dagon. En dat is natuurlijk wel even een dingetje. Gelukkig hebben we de hulp van Tom Murphy, de Zone Lead van Zenimax Online Studios. Hij heeft de boel mede bedacht, dus dan zal hij ook wel weten hoe we die duistere ‘eindbaas’ aan dienen te pakken. Sowieso is het cool om eens een uurtje met een developer te kunnen praten en gamen.

Deadlands is de laatste DLC voor Blackwood

Waar draait Deadlands om? In de Deadlands Prologue roept de mysterieuze Dremora Lyranth je nogmaals op. Ze heeft een nieuw plan om de Order of the Waking Flame te onderzoeken. Daar ontdek je Mehrunes Dagon’s nieuwste plannen voor de wereld van Tamriel. En die zijn niet echt cool. Hoe gaan Daan en Jelle het verhaal beleven als ze door Murphy aan de hand genomen worden? En wat brengt deze editie van ESOterisch nog meer? In ieder geval een gesprek over de dungeon. Elke (MMO)RPG kent ene dungeon. Waarom zijn ze zo populair? En wat is onze favo dungeon ooit? Ga dus maar snel lekker zitten voor een kleine twee uur aan hardcore ESOtherisch gepraat.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch