Menu Premium
Loading...

ESOterisch, een Gamekings Elder Scrolls talkshow, part 2

05/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het overweldigende succes van ESOterisch part 1, kan een tweede deel uiteraard niet achterblijven. En daarom presenteren we hier, in dit lui warme weekend, het tweede deel van de talkshow. Jelle en Daan nemen deze week plaats voor je in de studio. Daan mag nu eindelijk zelf ook Blackwood en dus Oblivion in. Verder is er een toffe gast die enkel ESO streamt én uiteraard een dikke prijsvraag. Dus, heb jij de livestream van afgelopen vrijdag gemist? Of wil je hem gewoon nóg een keer kijken? De video staat hier, in een relaxte player, voor je klaar.

Een mysterieus kistje

Op het moment van schrijven is het nog donderdag, zwemmen we hier weg op de redactie en is er een mysterieus kistje binnen gekomen. Of nou ja, zo mysterieus is het niet echt. Er staat in koeienletters Gates of Oblivion op, wat uiteraard een groot onderdeel is van het The Elder Scrolls universum en onderdeel van de nieuwe uitbreiding Blackwood. Wat er echter in die kist zit gaan we hier nog niet aan je verklappen. Die gaan we live openen in de talkshow. Wel zo leuk. En heel wel mogelijk dat de beide heren de spulletjes dan lekker mee naar huis nemen. Want zo zijn ze ook wel weer…

Een speciale gast

ESO is ESO niet als we geen gast hebben die samen met onze eigen presentatoren mee kan praten over deze MMO van Bethesda. En dit keer hebben we iemand gevonden die jullie wellicht ook kennen. DemonCatDaphne gaat namelijk via een internetverbinding plaatsnemen in onze studio. Daphne streamt al een behoorlijke tijd puur ESO en is daardoor een absolute kenner op het gebied van deze game. Jelle en Daan gaan daarom flink wat vragen op haar afvuren, want er valt zo veel te vertellen over het universum en de lore van ESO. Daphne geeft op haar beurt aan waarom uit al die MMO’s juist ESO nu zo tof is. Dus: zet je wizard hat op, schenk wat voor jezelf in en geniet van ESOterisch, een Gamekings talkshow.

#Ad

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch