Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Elden Ring Premium Review: ‘GOTY 2022 nu al bekend?’ [Fabulous February]

01/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helaas was de eerste versie van deze review niet de juiste. De video werd na 40 minuten afgekapt, terwijl er nog ruim 20 minuten te gaan waren. De juiste versie staat nu online. Excuses voor het ongemak. 

Sommigen op de redactie keken er jarenlang naar uit. Zonder overdrijven. En nu is Elden Ring dan eindelijk daar. Een nieuwe game van een van de beste developers ter wereld: FromSoftware. Na een ram op de Play button kun jij gaan genieten van de uitgebreide Premium Review. Met Daan, Skate en Steven. Tijdens de livestream van afgelopen vrijdag kon je zien wat Skate en Steven vonden van het spel. En nu gaan de twee, samen met Daan het er eens echt goed over hebben. Is is gewoon Dark Souls 4? Of brengt het echt wat nieuws? bevalt de open wereld structuur en past het in het soulslike malletje? Is het nog steeds zo pittig of hebben ze concessies gedaan? Je gaat het allemaal zien en horen in de Premium review van Elden Ring.

De Elden Ring Premium Review

FromSoftware kennen we natuurlijk van zijn pittigheid in games. Van Dark Souls, Bloodborn, Demon’s Souls en Sekiro. En nu dus van Elden Ring. Is dit nieuwe deel net zo goed als de vorige games? Wat doet Elden Ring anders? En betekent anders ook beter? Hoe voelt de open wereld structuur van de game aan? Dat is toch niets nieuws voor de soulslike fan. Hoe zit de game inhoudelijk in elkaar? Zit er een tof verhaal in? Hoe moeilijk is het? Blijft het leuk om telkens maar dood te gaan? En dan weer opnieuw te moeten beginnen? Hoe zit de game grafisch in elkaar? Is het op elk beschikbaar platform even mooi? Of wil je dit echt op de PC spelen? Merk je ook dat de game geschreven is door Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin?

De wereld van Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin

Tijdens de stream hoorde je dat de PC-versie nog wat problemen had. Is dit ook op de consoles het geval? Hoe zit het met Skate. Heeft hij eindelijk de tijd kunnen vinden om de game echt goed te spelen? Want zoals je in de Premiumvision aflevering kon zien, ging dat niet altijd even goed. En natuurlijk grootste vraag. Moet je dit gaan kopen? Je gaat het allemaal zien en horen in de Premium Review van Elden Ring.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch