Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Elden Ring: het absolute eindoordeel

27/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op veler verzoek gaan we terug komen op misschien wel de beste game van 2022. Een game die gegarandeerd bij velen in hun top-10 terecht gaat komen. En misschien ook wel een game die commercieel het best scoort. We hebben het natuurlijk over Elden Ring. Skate en Steven hebben hem uitgespeeld. Veel mensen vroegen of ze na die mijlpaal nog één keer hun (eind)oordeel over de machtige spel van From Software konden geven. En de beide heren vonden dat geen enkel probleem. Sterker nog, ze hadden nog rustig drie extra items willen maken over dit spel. Zo vol zijn ze er van. Daarom, ga er maar voor zitten, Skate en Steven vertellen nog één keer over hun avontuur in Elden Ring. Zie het maar als de finale review als aanvulling op de eerste review.

Steven heeft Elden Ring al drie keer uitgespeeld

Als Steven ergens voor gaat, dan gaat hij ook ergens voor. De beste man heeft Elden Ring inmiddels al drie uitgespeeld. Steeds met een ander karakter en andere uitrusting. Skate denkt aan een tweede run, maar heeft het erg druk met het streamen van andere games. Als er dus één duo is wat een goed en afgewogen oordeel over deze game kan geven dan zijn zij het wel. Wat hebben we allemaal (nog) meegemaakt? Kwamen ze er goed doorheen? Hoe lang duurde dat? Of was het soms (te) pittig. Was er uiteindelijk echt een einde waar je naartoe werkt? Waren er echt verrassingen en hoe was de uitdaging bij de tweede run? Verwachten ze ook nog nieuwe content voor de game? Of is dit toch echt het einde?

Gaat deze game impact hebben op het open wereld genre?

Dat Elden Ring als een bom insloeg, is een understatement. Gamers bleken opeens vatbaar voor een open wereld game waar ze totaal niet aan de arm genomen werden. Iets wat zwaar inging tegen de huidige trend om alles maar makkelijker te maken. Bang als publishers zijn om gamers af te schrikken. Blijkt dus dat heel veel gamers dat helemaal niet willen. Wat gaan de gevolgen zijn van deze openbaring? Skate en Steven discussiëren er samen met JJ over het finale item over Elden Ring.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch