Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Steven [Eindejaars 2023]

25/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we veel tradities. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, dat het koffieapparaat stuk is, dat Steven er bij zit als het om World of Warcraft gaat, dat we de maandag beginnen met Brievenmaandag en de week afsluiten met Einde van de Week Live en dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams. Maar dé traditie is toch wel dat we elk jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. We hebben er tien voor je klaar staan de komende dagen. Tien Eindejaarsinterviews, inclusief het debuut van Jasper. Na een jaar lid te zijn van de familie mag ook hij los. Het is in deze video de beurt aan Steven. De man met de vele plakplaatjes heeft een zeer druk bestaan maar maakt voor dit interview altijd tijd. Dit is het Eindejaarsinterview met Steven.

De hoogte- en dieptepunten van 2023

Steven is een graag geziene gast bij Gamekings. Door twee fulltime banen had hij ook in 2023 weinig tijd om al te veel op kantoor langs te komen. Maar als hij er was, dan stond hij ook als een huis met zijn reviews, previews en meningen. Logisch dus dat ook dit jaar het Eindejaarsinterview met hem een no brainer was.

Eindejaarsinterview: De top tien games van Steven

Een traditie binnen de traditie is de GOTY top 10. Welke tien games heeft Steven op zijn lijst staan? Zijn het games die we allemaal van hem verwachten. Die bij hem passen? Baldur’s Gate 3 op 1? Jullie kennen zijn smaak inmiddels wel. Zijn het er wel tien? Of had hij met die twee banen gewoonweg te weinig tijd om alles te kunnen spelen? En je hoeft er geen tien op te lepelen. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regels zijn. Ram dus snel op die Play knop en check het Eindejaarsinterview met Steven.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch