Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Steven [Eindejaars 2022]

14/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. En dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams is de tweede. Maar dé traditie, dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. En we zouden compleet gestoord zijn als we met die traditie zouden breken. Nou, dan hebben we leuk nieuws voor je, want voor één keer breken we dus wel met die traditie. Maar met een goede reden. Steven was eind december namelijk lekker van de zon aan het genieten tijdens een welverdiende vakantie. Hij kon daardoor niet naar de opnames komen. Maar de Eindejaarsinterviews zijn niet compleet zonder de aanwezigheid van deze man. En dus krijg je als een lekker bonus, begin 2023, gewoon nog een fijn extra interview voorgeschoteld.

Een extreem druk jaar

Steven is een graag geziene gast bij Gamekings. Door twee fulltime banen en Blast Galaxy had hij in 2022 echter niet meer de tijd om al te veel op kantoor langs te komen. Maar als hij er was, dan stond hij ook als een huis met zijn reviews, previews en meningen. Logisch dus dat het Eindejaarsinterview met hem moest doorgaan, ook al kon het pas in 2023 opgenomen worden.

Eindejaarsinterview: De top tien games van Steven

Een traditie binnen de traditie is de GOTY top 10. Welke tien games heeft Steven op zijn lijst staan? Zijn het games die we allemaal van hem verwachten. Die bij hem passen? Elden Ring op 1? Jullie kennen zijn smaak inmiddels wel. Zijn het er wel tien? Of had hij met die twee banen gewoonweg te weinig tijd om al te veel te spelen? Je hoeft er namelijk geen tien op te lepelen. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regels zijn. Ram dus snel op die Play knop en check het laatste Eindejaarsinterview van 2022. Maar dan in 2023…

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch