Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Skate [Eindejaars 2023]

22/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we veel tradities. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, dat het koffieapparaat stuk is, dat alle items met Boris een gezellige chaos worden, dat we de maandag beginnen met Brievenmaandag en de week afsluiten met Einde van de Week Live en dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams. Maar dé traditie is toch wel dat we elk jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. We hebben er tien voor je klaar staan de komende dagen. Tien Eindejaarsinterviews, inclusief het debuut van Jasper. Na een jaar lid te zijn van de familie mag ook hij los. Zoals elk jaar trappen we de boel af met Skate, nog zo’n traditie. Een veteraan van het eerste uur en altijd goed voor een paar goed beargumenteerde, recht voor zijn raap uitspraken. Dit is het Eindejaarsinterview met Skate.

Hoe was het afgelopen jaar?

Dan is de vraag natuurlijk: Hoe is het jaar verlopen voor Skate? Op persoonlijk vlak waren er wat strubbelingen. Hoe is hij daar door heen gekomen? Wat heeft hij verder allemaal meegemaakt? Wat waren zijn persoonlijke hoogte- en dieptepunten? Hoe gaat het met streamen? En was 2023 voor hem ook een van de beste gamejaren ooit?

Eindejaarsinterview: De top tien games van Skate

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Skate op zijn lijst staan? En waarom? Zijn het er überhaupt tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak en iedereen vult de top 10 zoals het hem of haar behaagt. Fuck conformisme, bij Gamekings geldt maar één regel: Er zijn geen regels. Oftewel, welke games hebben het GOTY lijstje van Skate gehaald? Gaat Lies of P met de eer strijken of doet Alan Wake 2 dat? Of misschien wel Wo Long? Het antwoord krijg je in deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch