Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Skate [Eindejaars 2022]

21/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. En dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams is de tweede. Maar dé traditie, dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. En we zouden compleet gestoord zijn als we met die traditie zouden breken. We hebben er daarom maarliefst al negen voor voor je klaar de komende dagen. En een tiende krijg je in januari omdat Steven lekker van de zon geniet tijdens een welverdiende vakantie. Tien Eindejaarsinterviews dus met het debuut van Shanna en Huey. Na een jaar lid te zijn van de familie mogen ook zij los. Zoals elk jaar trappen we de boel af met Skate, ook een traditie inmiddels! Een veteraan van het eerste uur en altijd goed voor een paar goed beargumenteerde, recht voor zijn raap uitspraken. Dit is het Eindejaarsinterview met Skate. Het is begonnen, jeujjj!

Hoe was het afgelopen jaar?

Dan is de vraag natuurlijk. Hoe is het jaar verlopen voor Skate? Heeft het vaderschap zijn leven verrijkt? Waarom opeens de drang om een rijbewijs te halen? Wat heeft hij allemaal meegemaakt? Wat waren zijn hoogtepunten en misschien dieptepunten? Hoe gaat het met streamen en hoe blij is hij nu steeds meer games soulslike aanvoelen? Gelooft hij ook dat er na Elden Ring nog betere games gaan verschijnen in 2023? Vond hij 2022 ook een matig gamejaar of vind hij dat mensen niet moeten zeuren?

Eindejaarsinterview: De top tien games van Skate

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Skate op zijn lijst staan? En waarom? Zijn het er überhaupt tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak en iedereen vult de top 10 zoals het hem of haar behaagt. Fuck conformisme, bij Gamekings geldt maar één regel. En dat is dat er geen regels zijn. Oftewel, welke games hebben het GOTY lijstje van Skate gehaald? En staat Elden Ring wel in de top 10?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch