Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

[Eindejaars 2021] Eindejaarsinterview Skate

26/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Ja, dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. Plus we beginnen altijd (iets) te laat met onze streams. Maar dé traditie, dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er zeven voor je klaar staan. Over wederom een K-jaar met veel Corona ellende, over het niet altijd even sterke game-jaar, over het vaderschap, het gebrek aan reisjes, een nieuwe leefomgeving. De wereld staat misschien een beetje stil, wij proberen dat niet te doen. Hopelijk hebben we dat dit jaar opnieuw kunnen bewijzen. Zoals elk jaar trappen we de boel af met Skate. Een veteraan van het eerste uur en altijd goed voor een paar goed beargumenteerde, recht voor zijn raap uitspraken.

Hoe was het afgelopen jaar?

Dan is de vraag natuurlijk. Hoe is het jaar verlopen voor Skate? Hoe is hij het eerste volle jaar als vader doorgekomen? Wat heeft hij allemaal meegemaakt? Wat waren zijn hoogtepunten, maar ook, wat waren zijn dieptepunten? En wat staat hem te wachten in het nieuwe jaar? Natuurlijk draait het bij Gamekings om games. Wat waren op dat gebied voor hem de hoogtepunten? Een jaar zonder From Software game, dat kan toch alleen maar…

De top tien games van Skate

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Skate op zijn lijst staan? En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. En als Skate het een zuig-jaar vond en maar zes games echt de moeite van het spelen waard vond, dan kan dat. Fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regel is. Oftewel, laten we het even beter duiden, welke games hebben het GOTY lijstje gehaald? En wat staat er op nummer 1?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch