Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Shelly [Eindejaars 2023]

29/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we veel tradities. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, dat het koffieapparaat stuk is, dat alle items met Boris een gezellige chaos worden, dat we de maandag beginnen met Brievenmaandag en de week afsluiten met Einde van de Week Live en dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams. Maar dé traditie is toch wel dat we elk jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. We hebben er tien voor je klaar staan de komende dagen. Tien Eindejaarsinterviews, inclusief het debuut van Jasper. Na een jaar lid te zijn van de familie mag ook hij los. En Shelly is natuurlijk back in business. Na een aantal jaren bij 2K te hebben gewerkt, is ze terug op het vertrouwde nest. En dus is het nu haar beurt om bij Jelle aan het te schuiven. Dit is het Eindejaarsinterview met Shelly.

2023 was een jaar vol verandering

Shelly is terug op het vertrouwde nest. Niet fulltime dit keer want ze heeft inmiddels een nieuwe fulltime baan. Waar werkt ze nu en wat doet ze daar? En waarom terug bij Gamekings? Dit jaar maakte ze ook een grote reis. Waar is ze naar toe geweest en smaakte dat naar meer?

Eindejaarsinterview: De top tien games van Shelly

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Shelly op haar lijst staan? En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. Dus er mogen er ook vijf of acht gebracht worden. Wat voor games heeft Shelly dit jaar allemaal gespeeld? We weten dat ze van shooters houdt en Nintendo. Maar ook indie-games bevallen haar steeds meer. Oftewel. Welke games hebben haar GOTY lijstje gehaald. En wat staat er op nummer 1? Ram op die Play button en je krijgt het antwoord op deze vraag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch