Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2016 met Shelly

27/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn we dan, het eindejaarsinterview van de enige Gamequeen van de redactie, Shelly!
Het is inmiddels al haar derde eindejaarsinterview, maar ook dit jaar zat weer vol toffe dingen.
Melle mag graag met de deur in huis vallen en begint dan ook meteen met één van haar highlights, namelijk het snowboard tripje. Dit en nog veel meer in het Eindejaarsinterview 2016 met Shelly.

In dit interview praat Shelly onder andere over haar ervaring als Gamekings presentatrice, hoe ze daarin is ontwikkeld door de jaren heen. Het duurt over het algemeen gewoon eventjes voordat iemand op zijn gemak is voor de camera, maar nu is het geen probleem meer om voor de camera te staan en een goed onderbouwde mening te geven.
Daarnaast zijn er ook lijstjes meegenomen. Zo heeft ze een top 5 favoriete random dingen van 2016 en natuurlijk een top 10 favoriete games van 2016. Tijdens deze lijstjes praat ze over momenten uit televisie afleveringen, tripjes, leven op de redactie en nog veel meer.

Één van de grote vragen blijft natuurlijk wel: zit er dit jaar ook een Call of Duty game in haar top 10? Dit jaar was namelijk niet het beste jaar voor Call of Duty, maar Shelly heeft zich toch redelijk weten te vermaken met deze game. Voor alle games uit haar lijstje, moet je gewoon even dit Eindejaarsinterview 2016 met Shelly checken!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch