Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Koos [Eindejaars 2023]

24/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we veel tradities. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, dat het koffieapparaat stuk is, dat alle items met Boris een gezellige chaos worden, dat we de maandag beginnen met Brievenmaandag en de week afsluiten met Einde van de Week Live en dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams. Maar dé traditie is toch wel dat we elk jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. We hebben er tien voor je klaar staan de komende dagen. Tien Eindejaarsinterviews, inclusief het debuut van Jasper. Na een jaar lid te zijn van de familie mag ook hij los. Het is in deze video de beurt aan Koos. De Arnhemmer heeft altijd zin in een goed gesprek. Dit is het Eindejaarsinterview met Huey.

Hoe was het afgelopen jaar?

Dan is de vraag natuurlijk: Hoe is het jaar verlopen voor Koos? De man werkt hard bij Gamekings en slingert vaak na thuiskomst nog even de stream aan. Zijn jaar kende verder wat fysieke ongemakken? Hoeveel impact had dat op zijn leven? Wat heeft hij verder allemaal meegemaakt? Wat waren zijn persoonlijke hoogte- en dieptepunten? En was 2023 voor hem ook een van de beste gamejaren ooit?

Eindejaarsinterview: De top tien games van Koos

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Koos op zijn lijst staan? En waarom? Zijn het er überhaupt tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak en iedereen vult de top 10 zoals het hem of haar behaagt. Fuck conformisme, bij Gamekings geldt maar één regel: Er zijn geen regels. Oftewel, welke games hebben het GOTY lijstje van Koos gehaald? Gaat Baldur’s Gate 3 met de eer strijken of doet zijn favoriete franchise Final Fantasy dat of wordt het toch Spiderman 2? Het antwoord op al deze vragen krijg je in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch