Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Koos [Eindejaars 2022]

23/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. En dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams is de tweede. Maar dé traditie, dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. En we zouden compleet gestoord zijn als we met die traditie zouden breken. We hebben er daarom acht voor voor je klaar de komende dagen. De negende krijg je in januari omdat Steven lekker van de zon geniet tijdens een welverdiende vakantie. Negen Eindejaarsinterviews dus met het debuut van Shanna en Huey. Na een jaar lid te zijn van de familie mogen ook zij los. Vandaag is het de beurt aan Koos. Onze immers goed gemutste Arnhemmer, gezegend met een flinke dosis game-kennis en een sterke voorliefde voor super coole hero stuff. Dit is het Eindejaarsinterview met Koos.

Een van de favoriete nerds van de redactie aan het woord

Hoe is het jaar voor Koos verlopen? Hoe keek hij terug op de games die dit jaar uitkwamen? Wat waren zijn hoogtepunten, en wat de dieptepunten? Privé waren er wat bumps on the road, maar konden zijn liefde voor games en de sterke groei van Nerd Culture het jaar toch nog goed maken?

Eindejaarsinterview: Wat zijn de top tien games van Koos?

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Koos op zijn lijst staan? Zijn het games die we van hem allemaal verwachten, of herbergt het een aantal verrassingen? En waarom heeft hij voor deze tien games gekozen? Zijn het er überhaupt tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait immers alles om smaak. Fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regels zijn. Kortom, welke games hebben het GOTY lijstje van Koos gehaald? En wat staat er op nummer 1?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch