Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

[Eindejaars 2021] Eindejaarsinterview Koos

31/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Ja, dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. Plus we beginnen altijd (iets) te laat met onze streams. Maar dé traditie dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er zeven voor je klaar staan. Over wederom een K-jaar met veel Corona ellende, over het niet altijd even sterke game-jaar, over het gebrek aan reisjes, een nieuwe leefomgeving. De wereld staat misschien een beetje stil, wij proberen dat niet te doen. Hopelijk hebben we dat dit jaar opnieuw kunnen bewijzen. Daarom de vraag voor een van de mannen achter Nerd Culture hoe zijn jaar was. Vorig jaar zat ie niet lekker in zijn vel, hoe is het nu? Maakten bepaalde series, games en films het jaar wat beter?

Een van de favoriete nerds van de redactie aan het woord

Hoe is het jaar voor Koos verlopen? Hoe keek hij terug op de games die dit jaar uitkwamen? Wat waren zijn hoogtepunten, en wat de dieptepunten? Was het een verloren jaar voor hem of maakte zijn Nerd liefde het jaar misschien toch goed? Hoe keek hij terug naar zijn projecten en hoe kijkt hij naar 2022?

Wat zijn de top tien games van Koos?

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Koos op zijn lijst staan? Zijn het games die we allemaal verwachten, of zijn het eigenlijk geen top games, maar zijn ze zeker het bespreken waard? En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. Fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regel is. Oftewel, laten we het even beter duiden, welke games hebben het GOTY lijstje gehaald? En wat staat er op nummer 1?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch