Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Kevin [Eindejaars 2022]

30/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. En dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams is de tweede. Maar dé traditie, dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. En we zouden compleet gestoord zijn als we met die traditie zouden breken. We hebben er daarom acht voor voor je klaar de komende dagen. De negende krijg je in januari omdat Steven lekker van de zon geniet tijdens een welverdiende vakantie. Negen Eindejaarsinterviews dus met het debuut van Shanna en Huey. Na een jaar lid te zijn van de familie mogen ook zij los. Het is nu de beurt aan onze Indie-kenner bij uitstek, Kevin. Een hardcore gamer die een groot deel van zijn schaarse vrije tijd gebruikt voor het spelen (en streamen) van games. Hoe was zijn jaar? Dit is het Eindejaarsinterview met Kevin.

Kevin kijkt wat verder dan het bekende werk

Kevin heeft zoals iedereen weet een geheel eigen smaak wat games betreft. Hij kijkt zogezegd wat verder dan de bekende titels. Veel verder. Verder hebben we het de laatste tijd weinig gezien omdat hij een vaste baan heeft. Maar dat wil niet zeggen dat ie geen games speelt en we geen contact met hem houden. En wie weet, zien we hem in 2023 wat vaker. Het is wel iets wat hij en wij graag willen. Tot die tijd, ruim baan voor Kevin en zijn belevenissen in 2022. Bijna twee uur lang.

Eindejaarsinterview: Welke game wordt de GOTY 2022 van Kevin?

Aan het eind van het interview maakt Kevin natuurlijk zijn persoonlijke top 10 bekend. Een moment waar veel kijkers naar uitkijken. Want Kevin speelt andere games dan de meeste andere presentatoren. Welke tien games staken er volgens Kevin bovenuit en wat was zijn persoonlijke GOTY? We kunnen alvast één ding verklappen en dat is de lijst verrassend is geworden. Maak je dus op voor een lang en spannend betoog. Dit is het Eindejaarsinterview van Kevin.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch