Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview JJ [Eindejaars 2023]

28/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we veel tradities. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, dat het koffieapparaat stuk is, dat alle items met Boris een gezellige chaos worden, dat we de maandag beginnen met Brievenmaandag en de week afsluiten met Einde van de Week Live en dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams. Maar dé traditie is toch wel dat we elk jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. We hebben er tien voor je klaar staan de komende dagen. Tien Eindejaarsinterviews, inclusief het debuut van Jasper. Na een jaar lid te zijn van de familie mag ook hij los. Nu is het echter tijd voor JJ, de nestor (of gewoon opa) van de redactie. Hij heeft plaats genomen in de biechtzetel om met Jelle over het afgelopen jaar te praten. Dit is het Eindejaarsinterview met JJ.

De opper-opa van redactie aan het woord

JJ is degene die elke item goedkeurt voordat het opgenomen wordt. Hij moet zorgen dat alles op de redactie op rolletjes loopt en de presentatoren zich geheel kunnen focussen op hun creatieve taak. Hoe is het jaar voor hem verlopen? De industrie heeft het zwaar, merkte hij dat ook bij Gamekings? Wat waren zijn hoogtepunten van het jaar, en wat zijn dieptepunten. En hoe ziet hij de toekomst voor zich in 2023? Zowel persoonlijk als zakelijk?

Eindejaarsinterview: De top tien games van JJ

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft JJ op zijn lijst staan? Zijn het games die we allemaal van hem verwachten? EA FC van de partij? Zijn het er wel tien? Hij mopperde in 2022 nogal dat er maar weinig van zijn gading tussen zat. Is het wederom een karig lijstje geworden? Of zat hier een tevreden senior? Wil je het weten, check dan snel deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch