Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview JJ [Eindejaars 2022]

29/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. En dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams is de tweede. Maar dé traditie, dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. En we zouden compleet gestoord zijn als we met die traditie zouden breken. We hebben er daarom acht voor voor je klaar de komende dagen. De negende krijg je in januari omdat Steven lekker van de zon geniet tijdens een welverdiende vakantie. Negen Eindejaarsinterviews dus met het debuut van Shanna en Huey. Na een jaar lid te zijn van de familie mogen ook zij los. Vandaag is het de beurt aan de opa van het stel: JJ. Meer veteraan dan dit ga je het niet krijgen. Ook de chief van het stel die samen met de crew de lijn en content van Gamekings bepaalt. Hoe was zijn jaar, zowel privé als zakelijk? Dit is het Eindejaarsinterview met JJ.

De opper-opa van redactie aan het woord

JJ is maakt zich hard voor elk item dat online komt. Dat alles hier op rolletjes loopt en de presentatoren zich geheel kunnen focussen op hun creatieve taak. Hoe is het jaar verder voor hem verlopen? is er wat veranderd in zijn leven? Wat waren zijn hoogtepunten van het jaar, en wat zijn dieptepunten. Hoe kijkt hij aan tegen alles wat er om zich heen gebeurde? Vind hij het werk na 20 jaar nog steeds leuk en uitdagend? En hoe ziet hij de toekomst voor zich in 2023?

Eindejaarsinterview: De top tien games van JJ

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft JJ op zijn lijst staan? Zijn het games die we allemaal van hem verwachten? Zijn het er wel tien? Hij mopperde het afgelopen jaar immers geregeld dat hij maar weinig van gading vond. Is het dus een karig lijstje geworden? Wil je het weten, check dan snel deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch