Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

[Eindejaars 2021] Eindejaarsinterview JJ

29/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Ja, dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. Plus we beginnen altijd (iets) te laat met onze streams. Maar dé traditie dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er zeven voor je klaar staan. Over wederom een K-jaar met veel Corona ellende, over het niet altijd even sterke game-jaar, over het gebrek aan reisjes, een nieuwe leefomgeving. De wereld staat misschien een beetje stil, wij proberen dat niet te doen. Hopelijk hebben we dat dit jaar opnieuw kunnen bewijzen. Vandaag gaan we JJ is even goed aan de tand voelen. Hij is de hoofdredacteur hier en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Als hij het goed doet tenminste. Hoe heeft hij het jaar ervaren?

De hoofdredacteur aan het woord

JJ maakt zich hard voor elk item dat online hoort te komen. Dat alles hier lekker op rolletjes loopt. Hoe is het jaar verder voor hem verlopen? Wat waren zijn hoogtepunten van het jaar, maar ook zijn dieptepunten. Op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Hoe kijkt hij aan tegen alles wat er om zich heen gebeurde? Wat was zijn favoriete moment van het jaar? En hoe ziet hij de toekomst voor zich in 2022?

De top tien games van JJ

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft JJ op zijn lijst staan? Zijn het games die we allemaal verwachten? Of zijn het eigenlijk geen top games, maar nog net het bespreken waard. En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. Fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regel is. Oftewel, laten we het even beter duiden, welke games hebben het GOTY lijstje gehaald. En wat staat er op nummer 1?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch