Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Jelle [Eindejaars 2023]

30/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we veel tradities. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, dat het koffieapparaat stuk is, dat alle items met Boris een gezellige chaos worden, dat we de maandag beginnen met Brievenmaandag en de week afsluiten met Einde van de Week Live en dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams. Maar dé traditie is toch wel dat we elk jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. We hebben er tien voor je klaar staan de komende dagen. Tien Eindejaarsinterviews, inclusief het debuut van Jasper. Na een jaar lid te zijn van de familie mag ook hij los. Jelle was tot nu toe de man aan de andere kant van de microfoon. De vragensteller. De rollen zijn nu omgekeerd.  Het is nu de beurt van Jelle om los te gaan op de vragen van Daan. Dit is het Eindejaarsinterview met Jelle.

Was 2023 eindelijk een beetje leuk?

Jelle is van het halflege glas. Kan soms wat somber zijn. Hoe ging dat dit jaar? Verliep het beter dan 2022? Waren er grote veranderingen in het leven en kon hij zijn creatieve ei een beetje kwijt nu hij nog maar twee dagen op kantoor zit? Natuurlijk kijken we ook hoe het met zijn muziek en zijn projecten gaat en praten over games, games en nog eens games.

De top tien games van Jelle

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Jelle op zijn lijst staan? En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. En als Jelle het een buitengewoon matig jaar vond en maar vijf games echt de moeite van het spelen waard vond, dan is dat zo. Maar de kans dat dit gebeurd, is vrij klein met zo’n gamejaar. Hij werd toch wel blij van bijvoorbeeld Baldur’s Gate 3? Toch? Veel plezier met het Eindejaarsinterview van Jelle.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch