Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Jelle [Eindejaars 2022]

22/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. En dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams is de tweede. Maar dé traditie, dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. En we zouden compleet gestoord zijn als we met die traditie zouden breken. We hebben er daarom acht voor voor je klaar de komende dagen. De negende krijg je in januari omdat Steven lekker van de zon geniet tijdens een welverdiende vakantie. Negen Eindejaarsinterviews dus met het debuut van Shanna en Huey. Na een jaar lid te zijn van de familie mogen ook zij los.

Vandaag is het de beurt aan Jelle. Een man met een zeer uitgesproken mening, die hij recht voor zijn raap uit. Maar het komt altijd vanuit een goed hart. Hoe pakt de man dit jaar uit? Dit is het Eindejaarsinterview met Jelle.

Was 2022 eindelijk een beetje leuk?

Ook dit jaar gingen we niet echt op trip naar het buitenland. Iets wat Jelle privé en zakelijk graag doet. Hoe ging hij daar mee om? Was de trip naar Indonesië zijn uitlaatklep? Kon hij zijn creatieve ei een beetje kwijt nu hij nog maar twee dagen op kantoor is? Zat hij dit jaar wat beter in zijn vel? En natuurlijk, hoe gaat het met zijn muziek en zijn projecten?

Eindejaarsinterview: De top tien games van Jelle

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Jelle op zijn lijst staan? En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. En als Jelle het een buitengewoon matig jaar vond en maar vijf games echt de moeite van het spelen waard vond, dan kan dat. Fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regels zijn. Kortom welke games hebben het GOTY lijstje gehaald. En wat staat er bij Jelle op nummer 1? Veel plezier met het Eindejaarsinterview van Jelle.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch