Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

[Eindejaars 2021] Eindejaarsinterview Jelle

27/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Ja, dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. Plus we beginnen altijd (iets) te laat met onze streams. Maar dé traditie dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er zeven voor je klaar staan. Over wederom een K-jaar met veel Corona ellende, over het niet altijd even sterke game-jaar, over het gebrek aan reisjes, een nieuwe leefomgeving. De wereld staat misschien een beetje stil, wij proberen dat niet te doen. Hopelijk hebben we dat dit jaar opnieuw kunnen bewijzen. Jelle is al aardig wat jaren bij Gamekings. Een man die graag in de contramine gaat en altijd goed is voor wat gekruide uitspraken. Hoe was het jaar 2021 voor hem.

Was 2021 nog steeds zo ‘trash’

Ook dit jaar konden we niet echt op trip naar het buitenland. Iets wat Jelle privé en zakelijk graag doet. Hoe ging hij daar mee om? Hij is een van de bedenkers van hotchip challenges, maar was het jaar verder voor hem ook zo ‘hot’? Of had hij wederom te maken met een saai jaar met alle psychische gevolgen van dien. En hoe gaat het met zijn projecten?

De top tien games van Jelle

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Jelle op zijn lijst staan? En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. En Jelle het een kut jaar vond en maar zeven games echt de moeite van het spelen waard vond, dan kan dat. Fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regel is. Oftewel, laten we het even beter duiden, welke games hebben het GOTY lijstje gehaald. En wat staat er op nummer 1?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch