Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Huey [Eindejaars 2023]

23/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we veel tradities. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, dat het koffieapparaat stuk is, dat alle items met Boris een gezellige chaos worden, dat we de maandag beginnen met Brievenmaandag en de week afsluiten met Einde van de Week Live en dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams. Maar dé traditie is toch wel dat we elk jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. We hebben er tien voor je klaar staan de komende dagen. Tien Eindejaarsinterviews, inclusief het debuut van Jasper. Na een jaar lid te zijn van de familie mag ook hij los. Het is in deze video de beurt aan Huey. Een creatieveling pur sang die altijd in is voor een fijn gesprek. Dit is het Eindejaarsinterview met Huey.

Hoe was het afgelopen jaar?

Dan is de vraag natuurlijk: Hoe is het jaar verlopen voor Huey? De man werkt als een paard en heeft een volledige baan naast Gamekings. Hoe gaat hij daar mee om? Wat heeft hij verder allemaal meegemaakt? Wat waren zijn persoonlijke hoogte- en dieptepunten? Is hij aanhanger van het Dudisme? En was 2023 voor hem ook een van de beste gamejaren ooit?

Eindejaarsinterview: De top tien games van Huey

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Huey op zijn lijst staan? En waarom? Zijn het er überhaupt tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak en iedereen vult de top 10 zoals het hem of haar behaagt. Fuck conformisme, bij Gamekings geldt maar één regel: Er zijn geen regels. Oftewel, welke games hebben het GOTY lijstje van Huey gehaald? Gaat de laatste Zelda met de eer strijken of doet weet lieveling Sonic toch de nummer 1 positie te scoren? Het antwoord op al deze vragen krijg je in deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch