Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Huey [Eindejaars 2022]

24/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. En dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams is de tweede. Maar dé traditie, dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. En we zouden compleet gestoord zijn als we met die traditie zouden breken. We hebben er daarom acht voor voor je klaar de komende dagen. De negende krijg je in januari omdat Steven lekker van de zon geniet tijdens een welverdiende vakantie. Negen Eindejaarsinterviews dus met het debuut van Shanna en Huey. Na een jaar lid te zijn van de familie mogen ook zij los. Huey trapt als rookie. Hoe was zijn jaar?Dit is het Eindejaarsinterview met Huey.

Huey ging op de dikste trip van het jaar

Huey zit nu ruim een jaar bij Gamekings en heeft zeker al zijn stempel gedrukt op de content. Kijk alleen al naar de Premiumvisions. Hij neemt grenzeloze ambitie, bakken creativeit en vooral heel veel zin om content te maken mee naar de redactie. Hoe was 2022 voor hem, zowel privé als zakelijk? Hoe was het om een megalomane gametrip mee te maken? De antwoorden krijg je allemaal in deze video.

Eindejaarsinterview: De top tien games van Huey

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Daan op zijn lijst staan? En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. Wat voor games heeft Daan allemaal gespeeld. Had hij een paar toppers. Zijn het er tien? Of zijn het er meer of minder? Dat kan hier allemaal. Daarom fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regel is. Oftewel, laten we het even beter duiden, welke games hebben het GOTY lijstje gehaald. En wat staat er op nummer 1?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch