Menu Premium

2020 Eindejaarsinterview Emiel: ‘Dit jaar deed wat met me’

30/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings bestaat al jarenlang een traditie. En dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er negen voor je klaar staan. We zijn ondertussen over de helft heen, en nu is het de beurt aan Emiel. We weten allemaal dat 2020 niet voor iedereen een even mooi jaar is geweest. Corona heeft een boel verpest. Privé en zakelijk. Maar er zijn gelukkig ook andere herinneringen bij de presentatoren. Mooie en minder mooie. Iemand is voor het eerst ZZP’er geworden, iemand heeft zijn geloof in een franchise terug gekregen, sommigen zijn vader geworden en eentje heeft een paar kilo kwaliteit gewonnen. Meer dan genoeg stof om over na te praten. Hoogste tijd om het jaar uit te luiden met de eindejaarsinterviews. En in dit eindejaarsinterview is het de beurt aan Emiel.

Community stelt de vragen mee

Voor ons is de Gamekings community ontzettend belangrijk. Zonder jullie is er geen Gamekings. Letterlijk. De Premium Bazen houden ons aan het werk. Vandaar dat wij het belangrijk vinden om jullie zoveel mogelijk te betrekken bij onze content. Daarom hadden wij jullie begin vorige week gevraagd om jullie eigen vragen in te zenden. En dat werd massaal gedaan. Niet elke vraag heeft het interview gehaald, dan waren we per interview twee uur bezig. Maar er zitten er een hoop in en wij zijn jullie dankbaar voor het insturen van jullie vragen.

Gestresst of vermoeid?

Ik denk dat we allemaal zowel fysiek als mentaal klaar zijn met 2020. Emiel is het overgrootte deel van dit jaar binnengebleven uit angst om mensen aan te steken of aangestoken te worden. En dat binnen zitten… dat doet dingen met je. Zo is Emiel gestopt met blowen, maar misschien nog wel specialer, Emiel is gewoon met de fiets naar de redactie gekomen. Dat doet 2020 dus met je. Wat er nog meer gebeurd is hoor je in het 2020 eindejaarsinterview van Emiel.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch