Menu Premium

Eindejaarsinterview 2020 Jelle: ‘2020=TRASH’

28/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings bestaat al jarenlang een traditie. En dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er negen voor je klaar staan. Vandaag is Jelle aan de beurt.
We weten allemaal dat 2020 niet voor iedereen een even mooi jaar is geweest. Corona heeft een boel verpest. Privé en zakelijk. Maar er zijn gelukkig ook andere herinneringen bij de presentatoren. Mooie en minder mooie. Iemand is voor het eerst ZZP’er geworden, iemand heeft zijn geloof in een franchise terug gekregen, sommigen zijn vader geworden en eentje heeft een paar kilo kwaliteit gewonnen. Meer dan genoeg stof om over na te praten. Hoogste tijd om het jaar uit te luiden met de eindejaarsinterviews. Hoe heeft de regisseur, producent én stijlguru van Gamekings 2020 beleefd? je komt erachter in het 2020 eindejaarsinterview van Jelle.

Community stelt de vragen mee

Voor ons is de Gamekings community ontzettend belangrijk. Zonder jullie is er geen Gamekings. Letterlijk. De Premium Bazen houden ons aan het werk. Vandaar dat wij het belangrijk vinden om jullie zoveel mogelijk te betrekken bij onze content. Daarom hadden wij jullie begin vorige week gevraagd om jullie eigen vragen in te zenden. En dat werd massaal gedaan. Niet elke vraag heeft het interview gehaald, dan waren we per interview twee uur bezig. Maar er zitten er een hoop in en wij zijn jullie dankbaar voor het insturen van jullie vragen.

Niet het gemakkelijkste jaar

Jelle had geen tof begin van het jaar, en ook de rest vond ‘ie kut, voegde hij hier zelf aan toe. Hij is al vaak vrij openhartig over van alles en nog wat en de eindejaarsinterviews voelen extra als een uitlaatklep. Ook in dit interview gaat hij diep in op de dingen die hem in 2020 zijn overkomen en probeert hij uit te leggen waar hij mee worstelt. Tuurlijk, iedereen had vanwege het Coronavirus een behoorlijk ruk jaar. Maar Jelle heeft wel een aantal extra redenen. Ga maar rustig zitten, het is tijd voor het 2020 eindejaarsinterview van Jelle. Oh, en hij wilde hierbij zeggen: “Excuus dat het wederom weer het langste interview is geworden. Ik wilde juist zo kort mogelijk zijn over dit kutste jaar ooit.”

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch