Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Daan [Eindejaars 2023]

26/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we veel tradities. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, dat het koffieapparaat stuk is, dat alle items met Boris een gezellige chaos worden, dat we de maandag beginnen met Brievenmaandag en de week afsluiten met Einde van de Week Live en dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams. Maar dé traditie is toch wel dat we elk jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. We hebben er tien voor je klaar staan de komende dagen. Tien Eindejaarsinterviews, inclusief het debuut van Jasper. Na een jaar lid te zijn van de familie mag ook hij los. Het is in deze video de beurt aan Daan. De knutselkoning van Gamekings heeft plaats genomen in de zetel. Dit is het Eindejaarsinterview met Daan.

Wat voor projecten heeft onze knutsel-koning allemaal volbracht?

Daan is naast een goede host ook een full on stream professional. Een kunstje dat hij ook bij Blammo toepast. Vooral tijdens de speciale streams en de Dutch Stream Awards uitzendingen. Hoe gaat het met zijn job en de dingen die hij voor Gamekings doet? Wat heeft hem nog meer bezig gehouden dit jaar? Hij is immers een man van de projectjes. Waarom opeens die volle bak passie voor Dungeon & Dragons? Was het jaar qua games voor hem een succes? Wat waren zijn hoogte- en dieptepunten?

Eindejaarsinterview: De top tien games van Daan

Een traditie binnen de traditie is de top 10 met bovenaan de GOTY prijkend. Bij Gamekings draait alles om smaak. Wat voor games heeft Daan in 2023 allemaal gespeeld? Had hij tien toppers bij elkaar of haalde hij dat aantal niet? En dat mag. De enige regel bij Gamekings is immers dat er geen regels zijn. Gaat Baldur’s Gate 3 bij hem inderdaad met de award naar huis? Kortom, welke games hebben het GOTY lijstje van Daan gehaald.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch