Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview Daan [Eindejaars 2022]

27/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. En dat we altijd (iets) te laat beginnen met onze streams is de tweede. Maar dé traditie, dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. En we zouden compleet gestoord zijn als we met die traditie zouden breken. We hebben er daarom acht voor je klaar staan, deze dagen. De negende krijg je in januari omdat Steven lekker van de zon geniet tijdens een welverdiende vakantie. Negen Eindejaarsinterviews dus met het debuut van Shanna en Huey. Na een jaar lid te zijn van de familie mogen ook zij los. Vandaag is het de beurt aan Daan. Onze full pro stream deskundige en self made knutselaar. Dit is het Eindejaarsinterview met Daan.

Wat voor projecten heeft onze knutsel-koning allemaal volbracht?

Daan is sinds een jaar full on stream professional. Een kunstje dat hij ook bij Blammo toepast. Vooral tijdens de speciale streams en de Dutch Stream Awards uitzendingen. Hoe gaat het met zijn job en de dingen die hij voor Gamekings doet? Wat heeft hem nog meer bezig gehouden dit jaar? Hij is immers een man van projectjes. Kijk alleen naar zijn Dungeon & Dragons creaties. Was het jaar qua games voor hem een succes? Zaten er hoogtepunten bij of had hij daarvoor toch echt een PS5 moeten aanschaffen?

Eindejaarsinterview: De top tien games van Daan

Een traditie binnen de traditie is de top 10 met bovenaan de GOTY prijkend. Bij Gamekings draait alles om smaak. Wat voor games heeft Daan in 2022 allemaal gespeeld? Had hij tien toppers bij elkaar of haalde hij dat aantal niet? En dat mag. De enige regel bij Gamekings is immers dat er geen regels zijn. Kortom, welke games hebben het GOTY lijstje van Daan gehaald. En wat staat er op nummer 1?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch