Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

[Eindejaars 2021] Eindejaarsinterview Boris

31/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we al jarenlang een traditie. Ja, dat we op vrijdag bier drinken tijdens de stream, is er één. Plus we beginnen altijd (iets) te laat met onze streams. Maar dé traditie dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er zeven voor je klaar staan. Over wederom een K-jaar met veel Corona ellende, over het niet altijd even sterke game-jaar, over het gebrek aan reisjes, een nieuwe leefomgeving. De wereld staat misschien een beetje stil, wij proberen dat niet te doen. Hopelijk hebben we dat dit jaar opnieuw kunnen bewijzen. We eindigen dit jaar met Boris. Hij maakt met Blammo ook podcasts zoals V For Valentine en De Bitcoin Show. Hoe gaat en staat het daarmee? Wat heeft hij voor de rest allemaal gedaan en bereikt. Is er misschien ook wat beëindigd?

De huis libertariër aan het woord

Boris is onze huis libertariër. Hij heeft een sterkte mening en kijkt misschien wel anders terug naar het jaar. Zo is er voor hem veel begonnen, maar ook wat beindigd. Hoe kijkt hij terug naar het jaar? Natuurlijk ook op games gebied. Want in de afleveringen van de Peepshow kon je zien hoe veel er mis ging dit jaar. En zijn er ook dingen wel goed gegaan binnen de gamesindustrie?

De top tien games van Boris

Een traditie binnen de traditie is de top GOTY. Welke tien games heeft Boris op zijn lijst staan? Zijn het games die we allemaal verwachten. Of zijn het eigenlijk geen top games, maar zijn ze zeker het bespreken waard. En waarom? En zijn het er tien? Want dat hoeft niet. Bij Gamekings draait alles om smaak. Fuck conformisme. De enige regel bij Gamekings is dat er geen regel is. Oftewel, laten we het even beter duiden, welke games hebben het GOTY lijstje gehaald. En wat staat er op nummer 1?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch