Menu Premium

Eindejaarsinterview 2020 JJ: ‘Ik wil in 2021 blijven verrassen’

29/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings bestaat al jarenlang een traditie. En dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er negen voor je klaar staan. En na Jelle is het nu de beurt aan JJ. We weten allemaal dat 2020 niet voor iedereen een even mooi jaar is geweest. Corona heeft een boel verpest. Privé en zakelijk. Maar er zijn gelukkig ook andere herinneringen bij de presentatoren. Mooie en minder mooie. Iemand is voor het eerst ZZP’er geworden, iemand heeft zijn geloof in een franchise terug gekregen, sommigen zijn vader geworden en eentje heeft een paar kilo kwaliteit gewonnen. Meer dan genoeg stof om over na te praten. Hoogste tijd om het jaar uit te luiden met de eindejaarsinterviews. En dit eindejaarsinterview is helemaal voor JJ.

Community stelt de vragen mee

Voor ons is de Gamekings community ontzettend belangrijk. Zonder jullie is er geen Gamekings. Letterlijk. De Premium Bazen houden ons aan het werk. Vandaar dat wij het belangrijk vinden om jullie zoveel mogelijk te betrekken bij onze content. Daarom hadden wij jullie begin vorige week gevraagd om jullie eigen vragen in te zenden. En dat werd massaal gedaan. Niet elke vraag heeft het interview gehaald, dan waren we per interview twee uur bezig. Maar er zitten er een hoop in en wij zijn jullie dankbaar voor het insturen van jullie vragen.

Voor mij was de lockdown prima vol te houden

Elke presentator beleefde de pandemie en de lockdown op zijn geheel eigen manier. Zo ook JJ. Had hij er net zoveel moeite mee als een Jelle? Net zo kwaad als Boris? Of beleefde hij het anders? En wat waren de gevolgen voor Gamekings zelf? Hoe was 2020 voor de website? En wat kunnen we het komend jaar gaan verwachten? JJ vertelt het jullie allemaal in geuren en kleuren, evenals zijn persoonlijke top 10, in zijn 2020 eindejaarsinterview.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch