Menu Premium

Eindejaarsinterview 2020 Daan: ‘Mijn nummer 1 gaat zeker verrassen’

27/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings bestaat al jarenlang een traditie. En dat is dat we elk jaar in december het jaar afsluiten met de Eindejaarsinterviews. Zo ook dit jaar. We hebben er negen voor je klaar staan. Na Kevin zijn we alweer aangekomen aan interview nummer 4. We weten allemaal dat 2020 niet voor iedereen een even mooi jaar is geweest. Corona heeft een boel verpest. PrivĂ© en zakelijk. Maar er zijn gelukkig ook andere herinneringen bij de presentatoren. Mooie en minder mooie. Iemand is voor het eerst ZZP’er geworden, iemand heeft zijn geloof in een franchise terug gekregen, sommigen zijn vader geworden en eentje heeft een paar kilo kwaliteit gewonnen. Meer dan genoeg stof om over na te praten. Hoogste tijd om het jaar uit te luiden met de eindejaarsinterviews. En dit eindejaarsinterview gaat over Daan.

Community stelt de vragen mee

Voor ons is de Gamekings community ontzettend belangrijk. Zonder jullie is er geen Gamekings. Letterlijk. De Premium Bazen houden ons aan het werk. Vandaar dat wij het belangrijk vinden om jullie zoveel mogelijk te betrekken bij onze content. Daarom hadden wij jullie begin vorige week gevraagd om jullie eigen vragen in te zenden. En dat werd massaal gedaan. Niet elke vraag heeft het interview gehaald, dan waren we per interview twee uur bezig. Maar er zitten er een hoop in en wij zijn jullie dankbaar voor het insturen van jullie vragen.

Zijn eerste jaar als ZZP’er

Daan behoort tot de groep mensen die zakelijk gezien het zwaarste is getroffen door het Coronavirus: de ZZP’er. En dan ook nog een die in de entertainmentindustrie werkt. Heeft Daan daar last van gehad? Want elk begin is altijd moeilijk. Laat staan als er een pandemie heerst. Gelukkig kon hij ook bij ons af en toe aan de bak. Zijn liefde voor live video’s maken, editen en productie in het geheel is er namelijk niet minder om geworden. Gamen is en blijft zijn passie. Niet voor niets dat hij ook een eigen streamkanaal begon. Ben je benieuwd naar wat Daan nog meer is overkomen in 2020? Check dan het Eindejaarsinterview 2020 van Daan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch