Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2013 met Vasco

29/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vasco, onze man van Techkings, is ook door Dennis de studio in gesleept om zijn hart te luchten. Er is namelijk heel veel gebeurd op het gebied van tech en Vasco loopt het allemaal nog even een keer met je door. Het resultaat hiervan is een 47 minuten lang item met onderwerpen die uiteenlopen van politiek tot wetenschap en natuurlijk games. Ook heeft Vasco een top 10 voor je samengesteld. Dit keer niet van games, maar van de belangrijkste gebeurtenissen in tech van 2013. Pak dus nog maar even een snack en wat te drinken, en kijk naar dit Eindejaarsinterview 2013 met Vasco!

Techkings heeft dit jaar zijn intrede gedaan op Gamekings.tv. Vasco heeft samen met Steven en Melle elke week geprobeerd de meest interessante tech-nieuwtjes voor je op een rijtje te zetten. Omstreden onderwerpen, zoals PRISM en Steam, leiden vaak tot lange discussies in de comments. Nu is het de taak van Vasco om tussen al die bergen met vette, interessante en schokkende nieuwtjes een top tien samen te stellen. Natuurlijk geen gemakkelijke taak. Verder heeft Dennis nog een paar interessante vragen over hoe hij nou eigenlijk zelf tegen deze kwesties aan kijkt. Vasco grijpt deze kans met beide handen aan om al zijn ideeën en meningen te verkondigen in dit item. Dat zorgt voor een erg interessant eindejaarsinterview.

Ben je nou ook wel heel erg benieuwd geworden wat er dan in die top 10 van hem zit? Wacht niet langer en check wat het belangrijkste technieuws van 2013 was volgens Vasco. Vergeet daarnaast niet te stemmen op jouw eigen game top 10 van 2013 in de Beste Game van 2013 Poll!
Eindejaarsinterview 2013 met Vasco

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch