Menu Premium

De beste game van 2013 Poll

Gamekings Redactie 23/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waarschijnlijk heb je zo tegen het einde van het jaar wel al een momentje gehad waarop je terugdacht aan alles dat je hebt gespeeld in 2013. Er kwamen veel games uit, maar de vraag is natuurlijk wat nou écht de toppers waren en welke we compleet links hebben laten liggen. Weet je wat? Wij willen het van jou weten! Vertel ons jouw persoonlijke top 10 in deze ‘De beste game van 2013 Poll’!

Elk jaar wordt het gezegd: misschien was dit wel het beste jaar in de gamesindustrie ooit. Dat is subjectief natuurlijk, maar dat er grote games uitkwamen kan niet ontkent worden. We kregen epische vervolgen in bekende gameseries, we kregen compleet nieuwe titels én natuurlijk de nieuwe consoles. De najaarstitels zitten nog vers in het geheugen, maar herinner je alle games nog die in de eerste helft van 2013 uitkwamen? We zagen namelijk niet alleen in de herfst grote titels verschijnen, maar ook eerder in het jaar. In het najaar kregen we vooral te maken met de grote first-person shooters en de sportgames van deze wereld. Toch was er in 2013 ruimte voor veel meer dan dat.

Je ziet in de eindejaarsinterviews uitgebreid wat wij vonden van 2013, maar we zijn ook nieuwsgierig naar wat jij de beste games van het afgelopen jaar vindt. Welke titels heb jij het meest gespeeld en wat is de verwachtte of verrassende topper van dit jaar? Vul de ‘De Beste game van 2013 Poll’ in en vertel ons jouw persoonlijke top 10. Uiteraard worden de resultaten besproken en zie je dat allemaal terug op Gamekings.tv!

De beste game van 2013 Poll

De beste game van 2013 Poll

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch