Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2013 met Skate

26/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate, één van de mannen die al heel veel Gamekings seizoenen meegaat. Hij heeft dan ook zeker bijgedragen aan wat Gamekings op dit moment is. Net als de afgelopen jaren is het ook nu tijd voor zijn eindejaarsinterview. De interviews worden afgesloten met een top 10, maar niet voordat hij helemaal is uitgehoord door Dennis. In dit eindejaarsinterview 2013 met Skate zal Richard F*cking Simon eraan moeten geloven.

Net zoals een hoop andere heren op de redactie, vindt Skate dat de games die dit jaar zijn uitgekomen erg tegenvallen. Hij denkt dat het te maken heeft met de release van de next-gen consoles, aangezien de ontwikkelaars nu druk bezig zijn met het ontwikkelen van games voor deze consoles. Dennis vindt het ook opvallend waarom deze gamefanaat nog geen Xbox One of PlayStation 4 in huis heeft. Komt het omdat hij krap bij kas zit of omdat hij er totaal geen haast bij heeft om een nieuwe console te kopen? Er is namelijk nog niet een heel groot aanbod van games voor deze twee consoles.

Het viel niet mee voor Skate om zijn top 10 samen te stellen, omdat hij 2013 een iets minder jaar vond. Hij had flink wat moeite met het selecteren van tien retegoede games uit 2013. Dit is vooral opvallend, omdat hij de andere jaren juist moeite had met het weglaten van games. Iets dat ook zeer opvallend is aan zijn top 10, is dat er bepaalde games niet meer in zitten. Als je benieuwd bent welke games dit zijn en waarom deze juist niet in zijn top 10 staan, Skate legt het allemaal haarfijn uit in dit eindejaarsinterview van 2013.

Vergeet niet te stemmen op jouw eigen top 10 van 2013 in de Beste Game van 2013 Poll!

Eindejaarsinterview 2013 met Skate

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch