Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2013 met JJ

27/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben JJ gevraagd of hij de champagne en het vuurwerk eventjes aan de kant legt, en wat wil vertellen over de beste games van het afgelopen jaar. Hij staat natuurlijk bekend om het feit dat hij veel van sport houdt en deze games ook het meeste speelt van de hele redactie. In dit eindejaarsinterview heeft hij het niet alleen over sportgames, maar heeft hij een aantal zeer verrassende titels gekozen die je zeker nooit had verwacht. Benieuwd naar de mening van JJ en zijn top 10? Kijk dan snel naar het eindejaarsinterview 2013 met JJ!

In dit eindejaarsinterview met JJ wordt er niet alleen over de games zelf gepraat, maar ook over de gehele gamesindustrie. Het is een bijzonder jaar geweest met veel ups en downs die hem niet zijn ontgaan. Er zijn dit jaar natuurlijk een aantal hele grote titels uitgekomen en we hebben pas een nieuwe generatie consoles mogen begroeten, maar daarmee is nog niet alles gezegd. Hoe staat het ervoor met de kwaliteit van alle overige games, en met de launchgames voor de PlayStation 4 en de Xbox One?

Er zijn veel ontwikkelingen die even door JJ worden aangehaald. Zo hebben we aardig wat games gehad die niet op dag één online speelbaar waren, terwijl ze dat wel hoorden te zijn. Ook zien we steeds vaker de micro-transacties tevoorschijn komen. JJ vertelt wat meer over deze ontwikkelingen en waarom hij denkt dat de gamesindustrie even goed naar zichzelf en vooral naar de gamers moet kijken.

Heb je naast al je kerstcadeaus nog niet genoeg verrassingen gehad? Kijk dan maar eens naar de top 10 in het eindejaarsinterview met JJ! Vergeet niet te stemmen op jouw eigen top 10 van 2013 in de Beste Game van 2013 Poll!
Eindejaarsinterview 2013 met JJ

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch