Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2013 met Jelle

25/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een memorabel jaar op het gebied van games. Misschien zelfs wel het beste jaar in tijden met de next-gen consoles. Ook op de current-gen consoles, PlayStation 3, Xbox 360 en PC, zijn er enorm veel goede titels uitgekomen. Dit zijn dan ook vooral de games die je terug ziet in dit Eindejaarsinterview 2013 met Jelle.

Tien titels mochten er uitgekozen worden en omdat dit niet al moeilijk genoeg is, betrekt Jelle de DLC die dit jaar is uitgekomen er ook nog eens bij. Ja, want aan vette DLC dit jaar ontbrak het niet. We zien ook nog een paar games terug die je waarschijnlijk niet verwacht van Jelle en zelfs de indies hebben een plaatsje gekregen in zijn lijst.

Naast de lijst met games die voor Jelle tot de absolute top van dit jaar behoren, bespreekt hij samen met Dennis wat er dit jaar nog meer gebeurd is. Zo heeft hij niet echt geluk gehad als het gaat om auto’s, heeft hij afscheid moeten nemen van een paar collega’s op de redactie en als lid van het Gamekings televisieteam was dat best wel even wennen. Toch was 2013 zeker geen slecht jaar voor Jelle en hebben de vele vette games hem er zeker doorheen gesleept.

Al benieuwd hoe die top tien van Jelle er dan precies uitziet? Wat er bij hem op nummer een staat? Druk dan maar snel op die playknop en laat na afloop vooral weten wat jij van deze top 10 vond. Vergeet niet te stemmen op jouw eigen top 10 van 2013 in deĀ Beste Game van 2013 Poll!

Eindejaarsinterview 2013 met Jelle

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch