Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2013 met Boris

01/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2013 is er ontzettend veel gebeurd in de gamesindustrie en er is zelfs een compleet nieuwe generatie consoles uitgebracht. Hoewel, slechts in een deel van de wereld, want op de Xbox One zullen wij helaas nog een hele poos moeten wachten. Op de Gamekings-redactie heeft iedereen er natuurlijk ook een mening over. In het eindejaarsinterview 2013 met Boris is het aan hem om te vertellen hoe hij de gamesindustrie in 2013 ervaren heeft. Naast het bespreken van het afgelopen jaar heeft Boris ook de opdracht gekregen om een top 10 samen te stellen. Is het lijstje voorspelbaar of zit het vol verrassingen? Zie het hier!

We zitten net in 2014, wat het jaar moet worden waarin de Xbox One en PlayStation 4 compleet gaan ontpoppen. Als Boris terugkijkt op dit jaar, kijkt hij er in eerste instantie sober op terug. De gamesindustrie gaat er voor zijn gevoel op achteruit. Veel ontwikkelaars moeten namelijk de deuren sluiten, en Microsoft verknalde de marketing rondom de Xbox One. Naast de industrie op zich heeft Boris ook kritiek op de games van het afgelopen jaar en de manier waarop ze ontwikkeld zijn. Ben je benieuwd waarom? In het interview legt hij het allemaal uit.

Het afgelopen jaar heeft Boris flink wat games besproken op Gamekings.tv en de televisie-afleveringen die je kunt zien op MTV. Enkelen vond hij super kut en andere waren hemels goed. De vraag is nu alleen of Boris ook daadwerkelijk deze hemelse games in zijn top 10 heeft geplaatst of zijn onvoorspelbaarheid in de strijd heeft gegooid om met de meest originele top 10 te komen? Ga er goed voor zitten en check het eindejaarsinterview 2013 met Boris!

Vergeet niet te stemmen op jouw eigen top 10 van 2013 in de Beste Game van 2013 Poll!
Eindejaarsinterview 2013 met Boris

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch