Menu Premium
Loading...

Eindejaarsinterview 2012 met JJ

27/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben allemaal het einde van de wereld overleefd en zo ook Jan Johan Belderok. Onze rasechte gamejournalist heeft een onwijs druk jaar achter de rug. Of hij er ook met een goed gevoel naar terug kijkt, zie je in het Eindejaarsinterview 2012 met JJ.

Het was voor JJ natuurlijk niet alleen druk met games, want daar zijn er een heleboel van uitgekomen, maar hij is ook dag en nacht bezig geweest met Blammo Events. Zo heeft hij veel bloed, zweet en tranen in onder andere Gamekings Showcase en Firstlook 2012 gestoken.

Laten we het eerst bij de games houden, want hoe heeft JJ dit game jaar ervaren? Qua sportgames heeft hij toch niet mogen klagen, dachten wij zo. Maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat hij met alle sportgames even tevreden was. En als echt racefanaat zal hij je ook even vertellen of hij het een dik of dun jaar vond in racegame land. Daarnaast werpt hij ook wat blikken op de toekomst als het gaat om deze games.

JJ heeft dit jaar al zijn energie, tot aan de laatste druppels, gestoken in een paar grote game-evenementen. Maar hoe vindt hij eigenlijk dat het allemaal verlopen is? Want een allereerste Gamekings Showcase én een grotere, dikkere en epische Firstlook is natuurlijk niet niks.

Tenslotte is er de top 10 van het jaar en JJ komt dit jaar wellicht met een paar grote verrassingen! Dus laat je meeslepen en verbazen met het Eindejaarsinterview 2012 met JJ!

Eindejaarsinterview 2012 met JJ

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch