Menu Premium
Loading...

[Eindejaars 2021] Kevins Top 10 Indie games van 2021

30/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kevin¬†is een drukbezet man. Baan, dochter en net een verhuizing achter de rug. En alsof dat al niet druk genoeg is, streamt hij ook drie tot vier keer per week een avond lang. maar dat heet dus gewoon ‘passie voor de materie’. Kevin houdt van games. In alle soorten en maten. Hij is een van de weinige streamers in Nederland die stelselmatig onbekende titels speelt. Of er nu veel of weinig mensen kijken, als ie iets interessants vindt, dan probeert hij het uit. Daarom zijn we ook zo blij dat deze man bij de Gamekings-familie hoort. Ook al is hij er maar een paar keer per jaar te zien, zijn bijdrages zijn¬†altijd waardevol. Logisch dus dat we hem vroegen een top 10 van zijn favo Indie games van 2021 te maken. En daar ging hij, enthousiast als altijd, thuis mee aan de slag.

Wat is nu eigenlijk nog echt Indie?

Nu het dankzij software als de Unreal Engine steeds makkelijker lijkt te worden om zelf games te maken, is het interessant om te zien of die lage instapdrempel ook leidde tot ongekende creativiteit van kleine studio’s. Heeft Kevin dit jaar parels gezien? Parels die de oude Indie top titels ver voorbij gaan? En mag je bij Kena nog wel spreken van een Indie? Of niet? Wat voor games hebben Kevins aandacht vastgehouden? En wat zorgde ervoor dat hij zo genoot van de desbetreffende titels? Kortom, uit welke titels is de Top 10 van Indie games 2021 opgemaakt? je ziet en hoort het in deze video.

Wat zit er in de top 10 Indie games 2021 van Kevin?

Van games waarin je elkaar kan afslachten tot aan games met platform-elementen en magie. Er lijkt in Kevins Top 10 voor iedereen wat bij te zitten dit jaar. Ken jij er wat titels van? Of zijn het die fijne pareltjes die alleen de Kevins van deze wereld naar boven weten te halen in het grote aanbod. Gelukkig kom je er nu achter. Je ziet en hoort het allemaal in de top 10 indie games 2021 van Kevin.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch