Menu Premium
Loading...

EvdWL over toekomst Xbox, Borderlands 4 & Call of Duty

09/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is vrijdag en dus krijg je een nieuwe editie van Einde van de Week Live’s voorgeschoteld. Dat doen we al achttien jaar zodat jullie het weekend volledig zen in kunnen gaan. Ook deze editie van EvdWL zit vol met nieuws & fun. Hosts Jelle, JJ & Koos zitten achter de desk en gaan onder andere praten over de grote vraagtekens die er, mede dankzij Microsoft zelf, zijn over de toekomst van Xbox. Gaan ze third party, blijven games day one uitkomen op Game Pass en komt er nog een nieuwe console. Vragen, vragen, vragen die pas volgende week, als Phil Spencer een praatje houdt, echt beantwoord worden. Tot dan, lekker speculeren.  Dit alles en veel meer zie en hoor je voorbij komen in de Einde van de Week Live van vrijdag 9 februari 2024.

Wat gaat Xbox ons volgende week voor toekomst voorschotelen?

Verder in het nieuws: Er komt mogelijk een nieuwe Borderlands, Red Dead Redemption 2 is nu op zeven na best verkochte game ooit, Disney stort geld in kist maker Fortnite en de open beta van Skull & Bones is van start gegaan. Genoeg materiaal voor een knallende editie van EvdWL dus.

Check de vernieuwde MSI Cyberborg 15 gaming labtop

Deze week zet MSI de Cyberborg 15 AI laptop in de spreekwoordelijke spotlights. Het is een geupdate versie van de Cyberborg 15 met de geheel nieuwe Ultra Core processor en een RTX4060 videokaart aan boord. Met natuurlijk DLSS3. Verder bevat deze laptop een 15” Full HD 144HZ paneel, een SSD van 512GB en 16GB RAM aan intern geheugen. Wil je meer info over deze powerhouse of een van de andere laptops uit MSI’s nieuwe line-up bekijken, click dan hier

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch