Menu Premium
Loading...

EvdWL over PlayStation ‘Game Pass’, GTA 6 & speelduur van 500 uur

14/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Welkom bij een gloednieuwe editie van EvdWL. En opnieuw serveren we jullie een speciale editie, want het is de laatste vrijdag dat we deze show uitzenden vanuit onze studio boven Blast Galaxy. Volgende week gaan we verhuizen. Tot die tijd hebben we gewoon een EvdWL in vertrouwde setting, boordevol met nieuwtjes. Zo hebben we het vandaag over GTA 6, PlayStation ‘ Game Pass’, Logan Paul en zijn fake Pokémon cards, de vertraging bij de ontwikkeling van S.T.A.L.K.E.R. 2 en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van EvdWl met Jelle en Koos achter de desk.

GTA 6 komt mogelijk in 2024 uit

Zoals je kon zien in het GK Journaal van afgelopen donderdag, valt er een hoop te bespreken over Sony. Komt er inderdaad een State of Play aan. En wat wordt daar aangekondigd. De nieuwe PlayStation ‘Game Pass’?  Lijkt er wel op want de PS Now kaarten worden overal uit de handel gehaald. Wat zou de kans van slagen zijn voor deze service. Kan het op tegen de status die Xbox heeft met hun Game Pas? Je gaat horen hoe Jelle en Koos hierover denken. Ze hebben het ook over GTA 6. Er zijn namelijk signalen dat de game er aan komt. Take-Two meldde immers rond de overname van Zynga dat ze de extra hoge verkoop cijfers in 2024 verwachten. En dat kan toch alleen maar duiden op de launch van GTA 6? Dit en nog veel meer ga je zien en horen in deze editie van EvdWL.

Dikke MSI gaming laptop met 3080 aan boord verkrijgbaar bij Azerty

MSI zet dit keer de de GP66 Leopard 11UH-454NL in de spotlights. De naam Leopard zegt het al, dit i een tank van een laptop met een 3080 videokaart aan boord. En die zijn gewild. Mocht je er naar op zoek zijn dan heeft Azerty ze hier voor je klaar liggen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch