Menu Premium
Loading...

EvdWL over afgelasten E3 2022, NFT’s in Castlevania & PSVR2

07/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Welkom bij een gloednieuwe editie van Einde van de Week Live. Het is de eerste vrijdag van 2022. En live goes on. Ook in de game-industrie. We hebben vandaag opnieuw een hoop te bespreken. De E3 2022 gaat bijvoorbeeld wederom niet offline door. Hoe treurig zijn we er om? Verbaast het ons? Of zagen we dit al aankomen? We gaan het uiteraard hebben over de flirt van Ubisoft met Xbox. Is dit een voorbode van meer? De NFT’s ontbreken niet. Ook de  officiële aankondiging van de PSVR2 pakken we mee. Plus we hebben wat dillema’s bedacht die we voor leggen aan de desk bezetting van vandaag. Je ziet het allemaal in de eerste EvdWL van het jaar. You know the drill. Clicken en kijken en/of luisteren maar…

Ook in 2022 geen tripje naar de E3 in Los Angeles

Donderdagavond werd bekend dat de E3 ook dit jaar niet fysiek te bezoeken zal zijn. Helaas dus voor et derde jaar op rij geen reis naar Los Angeles. Van ons kun je natuurlijk verwachten dat we er in die periode alsnog een feestje van gaan maken. Maar hoe hard kwam dit bericht aan? En komt er dan wel een online versie? Verder hebben we het over Ubisoft. En dan vooral over hun abonnementsdienst genaamd Ubisoft+. Voor de kijkers die deze service niet kennen, het is hun versie van EA Play. Ubisoft + komt nu ook naar de Xbox. Is dit een voorbode op meer? Verder hebben we het over EA, de CES van 2022, Square Enix, Konami, Destiny 2, Ghost of Tsushima, Naughty Dog, Jeff Grubb en wat frisse dillema’s. Je ziet het allemaal in een nieuwe editie van EvdWL.

Check de MSI-lineup van de CES 2022

De afgelopen week werd de CES gehouden. De beurs waar alle nieuwe hardware getoond wordt aan media en publiek. MSI showde daar zoals elk jaar haar nieuwe gaming lineup. In deze editie van EVDW bespreken we kort de nieuwe modellen. Wil je ook de highlights van de presentatie zien, dan kan dat hier.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch