Menu Premium
Loading...

EvdWL over Starfield, Starfield & Baldur’s Gate 3

01/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je knippert even met je ogen en voor je het weet is het alweer vrijdag. In deze Einde van de Week Live bespreken we zeker het laatste nieuws van de afgelopen week maar gaan we het natuurlijk ook veel hebben over onze ervaringen met Starfield, Jelle heeft de afgelopen week al meer dan 30 uur in de game kunnen stoppen maar sinds gisteren zijn ook Daan en Koos de sterrenstelsels van Bethesda Games Studios aan het verkennen.

Starfield Premium Edition spelers kunnen nu aan de gang

Het zal je vast niet ontgaan zijn maar vanaf vandaag kan iedereen die de Premium Edition van Starfield heeft gekocht via early access de game al spelen. Alle andere gamers moeten nog even geduld hebben en wachten tot woensdag 6 september om los te kunnen gaan. Speel je de game via Game Pass, dan is het mogelijk om te kiezen voor een €30 upgrade, besef dan wel dat je nog steeds niet de volledige eigenaar bent van de game.

Jelle, Koos en Daan zullen dit weekend zich gaan opsluiten in hun gamebunker om lekker te gaan no-lifen Starfield. Aankomende week nemen we met drie man de final review op en dus is het van groots belang om ons nu volledig op de main scenario quest te storten. Weet Bethesda de lat opnieuw hoog te leggen of gaat het tegenvallen? Je hoort het in de final review!

Sony verhoogt de prijzen van PlayStation Plus

Het ging de afgelopen week als lopend vuurtje over social media, Sony verhoogt de PlayStation Plus subscription prijzen vrij drastisch. In sommige gevallen tot wel 30%. Voor het goedkoopste abonnement betaal je momenteel €59,99 per jaar, dit zal vanaf volgende week €72 euro worden. Het maandbedrag van €8,99 blijft voorlopig nog wel gelijk, maar het is natuurlijk maar de vraag hoe lang dat nog duurt.

Krijgen we expansions voor Baldur’s Gate 3?

Larian Studios leunt niet achterover na het gigantische succes van Baldur’s Gate 3. De Belgische developer denkt er momenteel aan om te werken aan expansions voor de game. Deze stond in eerste instantie niet in de planning, maar het succes doet de ontwikkelaar mogelijk toch van gedachten veranderen. Hoe dit een invloed zal gaan hebben op de base game in combinatie met level scaling is nog niet helemaal duidelijk, maar we zullen je zeker op de hoogte houden wanneer hier mer informatie over beschikbaar is!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch