Menu Premium
Loading...

EvdWL over Gamescom 2019, Cyberpunk 2077 en Google Stadia

23/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een drukke, bewogen maar bovenal gezellige week hier bij Gamekings. We mochten afreizen naar Keulen voor Gamekings Gamescom Freudentaumel en daar de allerwreedste games checken. Maar voordat het feestje allemaal werd afgetrapt waren er nog een aantal persco’s van Xbox, Google Stadia en The Game Awards met Geoff Keighley. Ideaal dus om dit even lekker na te beschouwen in Einde van de Week Live.

Inside Xbox @ Gamescom 2019

Xbox was de allereerste die zijn plasje mocht doen en met de billen bloot mocht op Gamescom. Tijdens de Inside Xbox persco konden ze echter weinig potten breken. Naast wat nieuwtjes over de Horde mode van Gears 5, Halo: Reach karakters en crossplay voor PlayerUnknown’s Battlegrounds wist Xbox alleen nog twee nieuwe kleurtjes voor hun standaard controllers te onthullen. Weinig interessant dus, next!

Google Stadia Connect @ Gamescom 2019

Daarna was Google aan de beurt. Ze hebben aardig wat goed te maken met ons, want wij zijn na de eerste onthullingen nog niet echt overtuigd. Stadia heeft volgens ons vooral games nodig, exclusieve games. Games werden er dan ook wel aangekondigd (waaronder Cyberpunk 2077!), maar niet echt toffe exclusives waardoor je direct een Stadia in huis wil halen. Skate, Daan en Koos bespreken vooral wat Google moet gaan doen om Stadia aan de man te krijgen en waarom Stadia nog niet de juiste snaar weet te raken bij gamers.

Een ingewikkeld web voor Spider-Man

Het kan je niet ontgaan zijn dat er ook op filmgebied deze week flink wat rumoer is geweest. Met name omtrent Tom Holland en zijn karakter in de MCU: Spider-Man. Sony en Disney steggelen namelijk om de rechten en films van Spider-Man, dit is zelfs zo geescaleerd dat Spider-Man niet langer deel uitmaakt van Marvel’s Cinematic Universe. Maar dat was niet het enige voor Tom Holland. De Uncharted film, waarin Tom een jonge Nathan Drake speelt, kent wederom problemen. Er is namelijk voor de tweede keer een regisseur van het project gehaald. Gaat dat nog goed komen?

En oh ja, heb je onze roadtrip gemist? Check dan zeker ff Gamescom Freudentaumel Deel 1 hier!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch