Menu Premium
Loading...

EvdWL over Flight Simulator, Black Myth: Wu Kong en Herman van Veen

21/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

JAAA VRIJDAG! Daar zitten we met zijn allen. We hebben weer een lange week achter de rug met ontzettend veel toffe content voor jullie. Maar niets is lekkerder dan de week live af te sluiten met onze community. Daarom zitten Koos, Jelle en Daan weer meer dan klaar om er weer eens lekker te discussiëren. In deze EvdwL gaan we het hebben over verschillende topics & games van deze week. Maar natuurlijk ook weer flink lullen over van alles en nog wat. En deze EvdwL liep net iets anders achter de schermen dan verwacht.

Flight Simulator brengt nieuwe piloten in ontwikkeling

Als we deze week hebben uitgekeken naar een release dan is dat wel Flight Simulator. We hebben natuurlijk Daan en Koos die meer dan ready zijn om weer eens op te stijgen. Maar wat waren de bevindingen van deze twee heren? Ze hebben zo uitgekeken naar deze game om te kunnen spelen.. In deze Evdwl vertellen ze in geur en kleur over hun eerste vlucht. Controller of flight stick? Tja, dat kunnen deze heren jullie het beste vertellen.

Fall Guys is DE shit

Naast reviews doen we ook gewoon vette Let’s Plays, maar Fall Guys… Dat is stiekem wel een favoriet bij ons op de redactie. Want man, wat is dit lachen. Behalve voor Jelle natuurlijk ;) We zijn benieuwd naar wat deze game gaat brengen in de toekomst en wat de heren vinden van de huidige status van deze game. Deze game is namelijk opeens razend populair. Onze presentatoren kunnen je vertellen waarom.

Wu Kong krijgt z’n eigen game?!

Voor velen is Wu Kong al bekend fenomeen. De “monkey god” uit Chinese mythologie, een coole pappie. Daarom zitten velen net als onze presentatoren te springen om Black Myth: Wu Kong te gaan spelen. Deze game ziet er namelijk echt ontzettend vet uit. Maar wanneer kunnen we deze game gaan verwachten? Waarom willen onze mannen deze game spelen? Oh en leuk nieuws, dit weekend komt eindelijk de clip van Toto online! Kortom, genoeg om lekker met jullie over te speculeren en babbelen in deze EvdwL!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch