Menu Premium
Loading...

EvdWL met nababbel Square Enix event, GTA Online & direct sales PS5

19/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Psst, ruik je dat? Het weekend staat voor de deur! En je weet wat dat betekent: tijd voor een biertje en al het gaming nieuws van deze week in EvdWL! Koos en Jelle krijgen deze week de honeurs om alles met je door te gaan nemen. In deze editie babbelen ze onder andere na over het Square Enix event van donderdagavond en over het nieuws omtrent GTA Online, de verkoop van de PS5 en veel, veel meer! Veel kijkplezier!

Korte laadtijden GTA Online

Wie GTA Online op de PC speelt, hoeven we niks nieuws te vertellen: de laadtijden van de game duren tergend lang. En dat terwijl er een vrij simpele fix¬†bleek te zijn voor het probleem. Resultaat? De laadtijden voor de game gingen van 6 minuten naar 2 minuten; een significant verschil dus! Wat dit nieuws nog extra interessant maakt, is dat het niet Rockstar zelf was die het probleem heeft opgespoord. Dat kwam vanuit de eigen community via een gamer genaamd¬†The moniker t0st. Hij had de code van de game doorlopen en vond uiteindelijk het probleem. Reden genoeg voor Koos en Jelle om het deze week nog eens lekker over GTA Online te gaan hebben. Want wat vinden zij eigenlijk van ‘t feit dat iemand uit de community met een fix moet komen?

Gedoe rondom PS5 blijft maar doorgaan

De PS5 en het kopen ervan; niet bepaald een match made in heaven op dit moment. In Nederland kun je natuurlijk – als je dat wilt – gebruik maken van bijv. de Coolblue bundel. Maar dan krijg je ook dingen bij je console waar je mogelijk helemaal niet op zit te wachten. In Amerika doen ze het (deels) anders. Daar heb je de mogelijkheid om je console direct bij Sony zelf te bestellen. Geen gezeur en getrut met andere secondaire verkopers, maar gewoon direct bij de bron zelf. Benieuwd wat Koos en Jelle hierover denken. Benieuw ook naar al dat andere nieuws? Ram dan op die Play button, ga lekker zitten en laat het weekend beginnen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch