Menu Premium
Loading...

EvdWL met #EAGATE, Bethesda = Microsoft & Battle Royale in Halo

12/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is deze week meer dan genoeg nieuws verschenen om je over bij te praten! Wat dacht je van EA die met zijn FUT broek op de enkels staat? Of de langverwachte Bethesda games die naar de Microsoft Game Pass zijn gekomen? Nee? Dan misschien de discussie rond Halo’s Battle Royale Mode? Enfin: het komt allemaal voorbij in deze nieuwe EvdWL!

EA medewerkers en FUT

Je hebt het nieuws eerder deze week misschien al gezien. FUT kaartjes die als echte warme broodjes over de toonbank gaan. Dit nieuws is überhaupt al iets waar menig gamer een mening over heeft. Maar helemaal als een medewerker van EA de kaartjes illegaal te koop aanbiedt. tegen fikse bedragen. Daan en Jelle gaan alle ins- en outs van dit schandaal met je door gaan nemen. Als je trouwens toch met FIFA aan de gang bent, vergeet dan niet om je gratis packs op te halen. Wie weet trek je dan wel gratis en voor niks Ronaldo uit een zakkie. Hoef je tenminste geen 2500 dollar neer te tikken..

Microsoft en Bethesda gaan van start

Het mysterie rondom Microsoft en Bethesda wordt steeds kleiner en kleiner. Eerder deze week berichtten we er al over dat er deze donderdag een stream kwam met meer uitleg. Die stream zit er inmiddels op en dus mogen we los omtrent het nieuws. Wat we wel alvast aan je mogen verklappen is dat de mensen met een Game Pass hun hartjes sneller gaan kloppen. Zij gaan deze week behoorlijk wat Bethesda games terugzien waar ze tot het eind van het jaar zoet mee zouden kunnen zijn. Welke games dat dan precies zijn gaan we hier niet aan je verklappen, maar geloof me; dit wil je weten, dus check deze video! Daarnaast heeft een mogelijke Halo Infinite Battle Royale mode het nodige stof doen opwaaien, gaat Netflix op zoek naar leachers en is er géén nieuws omtrent Elden Ring. Dit alles en meer in deze nieuwe EvdWL!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch