Menu Premium

EA strooit deze week met gratis FUT packs in FIFA 21

Jan Johan Beldrok 09/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben even op de kalender gekeken, maar het is toch echt 9 maart en niet 5 of 25 december. Ook zijn we niet jarig. Toch strooit EA deze week met cadeaus in FIFA 21. Als je een liefhebber bent van de Ultimate Team modus is het feest. EA geeft deze week namelijk bergen aan FUT packs weg. Gewoon omdat het kan. En je weet maar nooit of jij behoort tot die paar mensen die dan een Messi van 92 te pakken krijgt.

Gratis FUT packs vanwege FUT Players Days

De actie is maandag begonnen. Spelers die toen inlogden op de FIFA 21 web app of FIFA 21 opstarten, kregen plotseling een bericht te zien waarin stond dat EA begonnen was met een campagne genaamd de FUT Player Days. Tijdens deze campagne worden spelers beloond voor hun harde werk in FUT 21 door middel van aanbiedingen en gratis packs. Dat ‘harde werken’ is natuurlijk de PR-spin want ze bedoelen eigenlijk ‘beloning voor het vele geld dat ze aan de FUT-packs hebben gespendeerd’. Maar goed, dat kunnen ze moeilijk zo stellen…

Welke packs je krijgt, hangt van de hoeveel tijd af die je in de game hebt gestoken

Anyway, je kunt dus gratis packs scoren. En gratis is altijd tof. De campagne beloont elke speler op basis van de hoeveelheid tijd die hij of zij in FIFA 21 heeft gestoken. Heb je er één tot zestig dagen in de game zitten, dan krijg je een Jumbo Premium Gold Pack. Van 61 tot 115 dagen krijg je een Prime Gold Players Pack, met 116 tot 137 dagen een Rare Mega Pack en de echte veteranen met 138 tot 141 dagen in de game krijgen een Ultimate Pack. Welke gratis FUT 21 pakje je hebt gekregen, kan je zien in het My Packs overzicht in de hub. Graaien maar!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch