Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Mass Effect Andromeda en For Honor

27/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor Einde van de week Vrijdag! David en JJ zitten klaar om de nieuwtjes van deze week te bespreken in deze Einde van de Week Vrijdag over Mass Effect Andromeda en For Honor!

Gisteren is Dirt 4 aangekondigd, een nieuwe racegame van Codemasters. Steven was speciaal afgereisd naar Londen om de aankondiging te checken. Volgende week zal hier een speciaal item over komen! Daarnaast is er gisteren ook een splinternieuwe cinematic trailer van Mass Effect Andromeda uitgekomen. Hier zien we de Pathfinders die hard opzoek zijn naar een wereld om te koloniseren. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, want ze worden in de trailer aangevallen door ‘de Kett ‘, onder leiding van een guy genaamd Archon.

Ben jij benieuwd of Shelly en Skate het er levend vanaf hebben gebracht in de Resident Evil Escape Room? Check het hier! En heb jij je al aangemeld voor de Closed Beta van Ghost Recon: Wildlands? Als je dit nog niet gedaan heb, check hier hoe je dit kunt doen!

Ben jij benieuwd wat voor nieuws David en JJ te spuwen hebben? Of kijk jij gewoon graag naar Einde van de Week Vrijdag over Mass Effect Andromeda en For Honor! En laat in de comments weten of wij nog games over het hoofd gezien hebben!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch