Menu Premium
Loading...

Resident Evil Special: Shelly en Skate pakken een Escape Room

27/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Once again staan Skate en Shelly klaar om hun puzzel-skills op de proef te stellen in een gloednieuwe Escape Room voor de film Resident Evil: The Final Chapter! Gaan ze het halen of worden ze opgegeten door bloeddorstige zombies? Check het in deze Resident Evil Special: Shelly en Skate pakken een Escape Room!

We zijn afgereisd naar Zombie Escape Room Amsterdam aan de Fokke Simonszstraat in hartje Amsterdam die helemaal is omgebouwd tot het hoofdkwartier van de Umbrella Corporation die je vast wel kent uit de Resident Evil films en games! Hier is het even goed fout gegaan en er is een virus vrijgekomen dat mensen in hersenetende zombies veranderd. De taak is aan Skate en Shelly om het virus tegen te houden en levend weer naar huis te gaan.

Skate en Shelly hebben al eerder zij aan zij gestaan in een Escape Room en hebben toen laten zien hoe het niet moet. Daarom hebben ze nu de kans gekregen om hun eer te herstellen. Maar of dit gaat lukken?

Ben je benieuwd of Skate en Shelly er levend uit komen? Check dan snel deze Resident Evil Special: Shelly en Skate pakken een Escape Room! En wil je zelf ook deze vette Zombie Escape checken? Ga dan snel naar http://www.zombie-escape.nl/en/ !

Resident Evil: The Final Chapter is nu te zien in de bioscoop!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch